In gesprek met Intervos

‘Meedenken is ze niet vreemd’

kleen-meppel-intervos-steenwijkIntervos al meer dan 30 jaar vaste partner. Samen groeien, samen groot worden. Dat is wat Intervos en Kleen met elkaar hebben. Al sinds 1980 is Drukkerij Kleen de vaste partner voor Intervos op het gebied van drukwerk en ontwerp. Volgens Jan Elso Meerman van Intervos is Kleen hun vaste partner als het gaat om briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.
‘Daarnaast verzorgt Kleen het ontwerp, de druk en het versturen van de mailingen. En tenslotte ontwerpt Kleen de lay-out voor onze behangcollecties, zowel de binnen- als de buitenkant en de bijbehorende etiketten’, aldus Meerman.
Dat Kleen en Intervos al meer dan dertig jaar aan elkaar verbonden zijn, is te danken aan een vertegenwoordiger die hoorde dat Henk Kleen voor zichzelf ging beginnen. Meerman: ‘Die eerste jaren heeft Kleen onze behangboeken gemaakt, maar tegenwoordig zijn ze dus meer bezig met het ontwerpen van de lay-out van deze boeken.’

Met de mensen van Drukkerij Kleen is het volgens Meerman prettig zaken doen.

‘Alles is goed bespreekbaar en wordt volgens afspraak uitgevoerd’, vertelt hij. ‘Ook belangrijk is dat Kleen een goede prijs-kwaliteitverhouding kent.’ Meerman waardeert daarnaast de proactieve houding van de mensen bij Kleen. ‘Door de lange samenwerking, kent Kleen de filosofie van Intervos door en door en snapt men snel welke richting wij op willen met bepaalde ontwerpen. Ik kan wel stellen dat meedenken ze niet vreemd is.’

Intervos in Steenwijk is een toonaangevende leverancier van wandbekleding in de Benelux. Met hun kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies (non-woven) richt Intervos zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt.

Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar in praktisch elke toepassing. Door de constante ontwikkeling binnen het bedrijf beschikt Intervos over ca. 3000 m² bedrijfsruimte met een ruime collectie aan wandbekleding. Altijd grote voorraden, direct beschikbaar, zorgen ervoor dat Intervos goede logistieke faciliteiten kan garanderen. De ‘just in time’ levering is een belangrijke kracht van het bedrijf. Het stelt hen in staat om de markt optimaal te kunnen voorzien. Korte communicatielijnen en een hecht, enthousiast en vakbekwaam team maken Intervos tot een betrouwbare en professionele ‘behang’partner.

 

www.intervos.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.